Tervetuloa KOOR työpaja!

Olemme erikoistuneet hienopuutuotteiden valmistukseen.


KOOR-pajalla valmistamme erilaisia alkuperäisiä ja mittatilaustuotteita. Tarjoamme erilaisia palveluita CNC-valmistuksen alalla – suunnittelu; prototyyppien tekeminen; testaus; valmistus. Teemme yhteistyötä alan ammattilaisten kanssa ja myymme alkuperäistä tuotantoamme KOOR wood brändillä. Merkittävä osa työstämme on puutuotteiden OEM-valmistus. Työpajamme sijaitsee Tallinnassa, Virossa. KOOR woodin ovat perustaneet ihmiset, jotka ovat intohimoisia luonnosta, käsityöstä ja tekniikasta.


MUKAUTETTU SUUNNITTELU JA ALKUPERÄISET LAHJAT


Jos haluat lahjasi erottuvan edullisista kynistä ja mukeista, anna meidän suunnitella jotain ainutlaatuista yrityksellesi tai rakkaallesi! Luomme fiksuja matkamuistoja asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaan, samalla osallistuen suunnitteluprosessiin vuosien kokemuksella!

Suunnittelumme pyrkii olemaan minimalistinen, moderni ja ympäristöystävällinen. Työpajaamme ovat tervetulleita kaikki uudet ideat, mutta voimme myös räätälöidä olemassa olevia tuotteitamme ainutlaatuisella kaiverruksella!

PROTOTYYPINTÖ, VALMISTUS JA MUKAUTETUT RATKAISUT

Meillä on pitkä kokemus erilaisten esineiden suunnittelusta ja valmistuksesta sisustuselementeistä arkikäyttöön.

Valmistamme esimerkiksi erilaisia puulaatikoita ja pakkauksia tarpeidesi mukaan. Tarvitsetko ainutlaatuisia kuitti-/vippilaatikoita ravintolaasi, pakkausta tuotteelle tai laatikon laitteidesi säilyttämiseen, ota rohkeasti yhteyttä!

Prototyyppimme voidaan luoda 3D-renderöityinä tai todellisina fyysisinä esineinä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytämme CNC-koneita, laserleikkureita, 3D-tulostusta ja perinteistä käsityötä. Tiimimme tarvitsee vain perustiedot ja pystyy luomaan tarvittavat tekniset piirustukset.

Otamme myös mielellämme vastaan tilauksia suuria tuotantomääriä varten. Voimme auttaa teknisissä asioissa optimoimaan nykyisen suunnittelusi konetuotantoa varten.

CNC-JYRSINTÄ, LASERLEIKKAUS JA 3D-MALLINNUS


CNC-jyrsinnän avulla voimme valmistaa suuria esineitä, kuten huonekaluja ja sisustuselementtejä, mutta myös pienempiä komponentteja – matkamuistoja, koruja, palkintoja.

Yleisiä CNC-työstömateriaaleja ovat massiivipuu, vaneri, MDF, alumiini ja teollisuusmuovit, kuten akryyli, polyamidi (nailon), PVC, teflon, polypropeeni.

Monimutkaisemmissa projekteissa hintoihin vaikuttavat myös (konetyön lisäksi) CAD/CAM-tiedostojen valmistelu, jigien rakentaminen ja loppuvaiheen viimeistely.

MÄÄRITYSVIIMEISTELYT JA PAINOSTA PUUN PÄÄLLE


Hionnan lisäksi tarjoamme laajan valikoiman viimeistelyvaihtoehtoja: tanskalaiset öljyt, vahat, maalit, lakat, efektiviimeistelyt. Tuloksista voidaan tehdä mielenkiintoisempia kaivertamalla esine viimeistelyn jälkeen (eikä ennen) – kaivertamalla paljastamme viimeistelyn alla olevan käsittelemättömän materiaalin kontrastin lisäämiseksi.

Lisäksi tarjoamme palvelumme puun painamiseen erilaisilla menetelmillä ja materiaaleilla. Tulostuksen enimmäismitat ovat 1250x2500mm.

KOOR WOOD MERKKITUOTTEITA


KOOR woodin missiona on tuottaa kauniita, käytännöllisiä, ympäristöystävällisiä ja helposti moderniin elämäntyyliin sopivia tuotteita.

Tuotevalikoimastamme löydät muistivihkot puisilla kansilla, lasikoteloita, korttitaskuja ja muuta jännittävää!

Tuotteita on saatavana laajassa värivalikoimassa ja kaiverraamme haluamasi tekstin tai logon.

PORTFOLIO JA YRITYSKUMPPANEIT

Vuosien varrella olemme tehneet satoja erikoistilauksia ja ainutlaatuisia projekteja. Täältä näet pienen osan KOOR wood puupajassa tehdyistä tilauksista.

Suunnittelemme tai valmistamme mielellämme tarpeisiisi sopivia tuotteita ja osia. Ota rohkeasti inspiraatiota aikaisemmista teoksistamme.

Lisää töitämme löytyy instagramista ja facebookista. @koor_wood