Välkommen till KOOR verkstad!

Vi är specialiserade på att tillverka fina träprodukter.


På KOOR verkstad tillverkar vi olika original- och skräddarsydda produkter. Vi erbjuder olika tjänster inom CNC-tillverkning – design; prototypframställning; testning; tillverkning. Vi samarbetar med branschfolk och säljer vår originalproduktion under varumärket KOOR trä. En betydande del av vårt arbete är OEM-tillverkning av träprodukter. Vår verkstad ligger i Tallinn, Estland. KOOR wood är grundat av människor som brinner för natur, hantverk och teknik.


ANPASSAD DESIGN OCH ORIGINAL GÅVOR


Om du vill att din gåva ska sticka ut från billiga pennor och muggar, låt oss designa något unikt för ditt företag eller älskade! Vi skapar smarta souvenirer baserat på våra kunders behov och önskemål, samtidigt som vi bidrar till designprocessen, med många års erfarenhet! Vår design strävar efter att vara minimalistisk, modern och miljövänlig. Vår verkstad välkomnar alla nya idéer du kan ha, men vi kan också skräddarsy någon av våra befintliga produkter med en unik gravyr!

PROTOTYP, TILLVERKNING OCH ANPASSADE LÖSNINGAR

Vi har lång erfarenhet av att designa och tillverka olika föremål, allt från inredningselement till vardagsföremål.

Till exempel producerar vi olika trälådor och förpackningar efter dina behov. Oavsett om Du behöver unika kvitto-/tipskartonger till Din restaurang, förpackningar till en produkt eller en låda att förvara Dina prylar i, kontakta oss gärna!

Våra prototyper kan skapas som 3D-renderingar eller som faktiska fysiska föremål. För optimalt resultat använder vi oss av CNC-maskiner, laserskärare, 3D-printer och traditionellt hantverk. Vårt team behöver bara grundläggande input och kan generera de nödvändiga tekniska ritningarna.

Vi välkomnar även beställningar för tillverkning av hög kvantitet. Vi kan hjälpa till med tekniska aspekter för att optimera din nuvarande design för maskintillverkning.

CNC-FRÄSNING, LASERSKÄRNING OCH 3D MODELLERING


CNC-fräsning gör att vi kan tillverka stora föremål som möbler och inredningselement, men också mindre skala komponenter – souvenirer, smycken, troféer.

Vanliga bearbetbara material för CNC inkluderar massivt trä, plywood, MDF, aluminium och industriell plast som akryl, polyamid (nylon), PVC, teflon, polypropen.

I händelse av mer genomarbetade projekt kommer priserna också att spegla (utöver maskinarbete) förberedelse av CAD/CAM-filer, konstruktion av jiggar och slutstegsförfining.

ANPASSAD YTBEHANDLING OCH TRYCK PÅ TRÄ


Förutom slipning erbjuder vi ett brett urval av efterbehandlingsalternativ: danska oljor, vaxer, färger, lacker, effektfinish. Resultaten kan göras mer intressanta genom att gravera föremålet efter finish (snarare än innan) – genom gravering exponerar vi det obehandlade materialet under finishen för att uppnå större kontrast.

Dessutom erbjuder vi våra tjänster att trycka på trä med olika metoder och material. De maximala måtten för utskrift är 1250x2500mm.

KOOR WOOD MÄRKEDE PRODUKTER


KOOR Woods uppdrag är att producera vackra, praktiska, miljövänliga produkter som enkelt passar en modern livsstil.

I vårt produktsortiment hittar du anteckningsböcker med träfodral, glasögonfodral, korthållare och mer spännande!

I händelse av mer genomarbetade projekt kommer Produkterna finns i en mängd olika färger och vi graverar den text eller logotyp du önskar.

PORTFÖLJ OCH FÖRETAGSPARTNERS

Genom åren har vi gjort hundratals specialbeställningar och unika projekt. Här kan du se en liten del av beställningarna som görs i KOOR träverkstad.

Vi designar eller tillverkar gärna skräddarsydda produkter och delar som passar dina behov. Låt dig gärna inspireras av våra tidigare verk.

Fler av våra verk finns att se på instagram och facebook. @koor_wood